Hupsista s**tana: Flippaus 4

Niin kuin tuossa aiemmin kerroimme, olemme aloittaneet seuraavan projektin etsinnän. Toissapäivänä tuli myyntiin Tammelan kaupunginosasta kaksio, joka vaikutti oikein kiinnostavalta. Aiemmat flippauskohteemme ovat sijainneet Kalevassa, mutta nyt harhauduimme Tammelaan, joka sijaitsee Kalevan ja Tampereen keskustan välissä. Kalevan hinnat ovat nousseet hurjasti ja se onkin tällä hetkeellä varmasti Tampereen halutuin kaupunginosa, mutta Tammela ei kalpene yhtään Kalevan rinnalla. Se sijaitsee tosiaan ihan keskustan vieressä ja on ollut perinteisesti hyvin haluttua ja arvostettua aluetta.

Mutta tosiaan, toissapäivänä bongasin juuri myyntiin tulleen asunnon Tammelasta. Otin välittömästi yhteyttä välittäjään ja pääsimme seuraavana päivänä (eli eilen, perjantaina) katsomaan asuntoa. Se vaikutti passelilta tarkoitukseemme ja teimmekin näytön jälkeen tarjouksen, joka hyväksyttiin tänään. Nopeus oli siis jälleen kerran valttia. Hintaa saimme tingattua useamman tonnin, mutta meillä on etuna se, että voimme tehdä hyvin nopeita päätöksiä ja tarjoukseen ei tarvitse kirjata ehtoja (esim. entisen asunnon myynti tai lainan saanti). Voimme myös tehdä asunnosta kaupat heti kun ne vaan saadaan järjestymään. Myyjä voi siis olla luottavaisin mielin siitä, että kaupat varmasti toteutuvat.

Kyseessä on siis kaksio, joka sijaitsee legendaarisen Tammelantorin (suosittelemme käymään kauempaakin) vieressä. Taloyhtiö on erinomaisen hyvin hoidettu ja vakavarainen. Viimeisimpänä on tehty putkiremontti v. 2018-2019, joten kylppärille ei tarvitse tehdä mitään. Tämä sopii meille oikein hyvin, koska Flippaus 2 ja sen kylpyhuoneremontti on edelleen tuoreessa muistissa. 😀 Muuten asunto on aika retrossa kunnossa, joten remonttia joutuu ja pääsee tekemään. Vielä on suunnitelmat aika vaiheessa, mutta kyllä tästäkin joku idea vielä kehkeytyy.

Kaupat tästä asunnosta päästään tekemään myyjän tilanteesta johtuen vasta parin kuukauden päästä, mikä sopii meille erittäin hyvin. Flippaus 3 on jo myyntikunnossa (tästä juttua tulevalla viikolla), ja ehdimme hyvin saada asunnon myynnin maaliin ja huilata hetken ennen kuin uusi rupeama alkaa.

Tässä vielä kuvia uudesta kohteesta (välittäjän ottamia kuvia asunnon myynti-ilmoituksesta).

8 ajatusta aiheesta “Hupsista s**tana: Flippaus 4”

      1. Tervetuloa seuraamaan, Katja! Toivottavasti saadaan tästäkin jalostettua hieno asunto jollekin. 🙂

  1. Paluuviite: Flippaus 3: Myynnissä! - Asuntoblogi

  2. Paluuviite: Kotona: Remontointia ja rentoilua - Asuntoblogi

  3. Paluuviite: Flippaus 4: Tästä se lähtee! - Asuntoblogi

  4. Paluuviite: Flippaus 5: Myyty / Flippaus 6: Ostettu - Asuntoblogi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *