Flippaus 3: Kylppäri

Tämä nykyinen projekti saadaan nyt todennäköisesti tulevalla viikolla myyntiin, mutta sitä ennen voitaisiin katsoa tarkemmin, mitä asunnon kylppärissä on tapahtunut remontin aikana. Taloyhtiössä oli ollut putkiremontti v. 2013, jonka yhteydessä kylpyhuone oli remontoitu. Kylppäri oli siis alunperinkin oikein siistissä kunnossa, joten suuremmalle remontille ei ollut tarvetta. Alla ennen-kuva kyppäristä (asunnon myynti-ilmoituksesta).

Kalusteet, hana ja suihku olivat siistit, mutta kuitenkin aika perustasoa. Päätimme siis vaihtaa ne. Tehosteväriksi valitsimme kylppäriin mustan, ja musta hana ja suihku sopivatkin hyvin yhteen keittiön hanan kanssa. Kaikki nämä ovat Damixan mallistosta. Entisen suihkuseinän tilalle tuli taittuvat ovet, joissa on tehostevärinä niin ikään musta. Allaskaluste ja peilikaappi ovat valkoiset, ja kaapiston mustat vetimet sopivat hyvin kokonaisuuteen. Pyyhekoukut ja WC-paperiteline vaihdettiin mustiksi nekin. Ainostaan WC-istuin ja pyyhekuivain jäivät entiselleen. Tässä jälkeen-kuva.

Iso muutos saatiin siis pelkällä kalusteiden vaihdollakin! Tämä on ihan toimiva ratkaisu silloin, kun kylpyhuone on muuten hyväkuntoinen. Aina ei onneksi tarvitse räjäyttää koko kylppäriä, kokemusta kun on siitäkin. 🙂

5 ajatusta aiheesta “Flippaus 3: Kylppäri”

  1. Kiva valinta tuo musta väri suihkuun sekä suihkuseinän reunoihin. Meilläkin on pian kylppäriremppa edessä joten täytyy laittaa muistiin. Putkistokamera paljasti putkissa ruostevaurioita niin tuleekin vähän odotettua laajempi remontti, samalla vaihdamme kaikki kalusteet sekä pinnat.

  2. Tuollaiset isot laatat on kyllä ihanan raikas vaihtoehto. Meilläkin on täällä Nokialla lähivuosina edessä putkiremontti niin samalla haluaisin laittaa uudet hieman modernimmat pinnat. Tuo musta suihku on todellä tyylikäs myös!

    1. Kiitos kehuista, Satu! Tästä kylppäristä tuli kyllä kiva, ja suht pienellä vaivalla. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *