Flippaus 8: Lattian maalausta ja keittiötoimitus

Hetki on ehtinyt jo vierähtää edellisestä kirjoituksesta, mutta paljon on tapahtunut! Aloitetaan lattiasta, joka käytiin siis hiomassa jo muutama viikko sitten. Tässä alla kuva lattiasta hionnan jälkeen.

Tosi hyvä tuli lattiasta, kuten kuvastakin näkyy! Hionnan jälkeen on sitten makuasia, miten lattian haluaa käsitellä. Jos haluaa läpikuultavan lopputuloksen, lattian voi käsitellä esim. kevyesti valkaistulla lakalla. Me halusimme peittävämmän lopputuloksen, joten lattia maalattiin Betolux Akvalla. Maali sävytettiin Tikkurilan G487:lla (Höyhen), joten se sopii hyvin yhteen asunnon seinien ja keittiön kanssa. Tässä kuva makuuhuoneen lattian maalauksesta.

Tässä vielä kuva valmiista makuuhuoneen lattiasta aamuauringossa. Lattialautojen väleissä näkyy rakoja, jotka mielestämme kuuluvat vanhaan lattiaan ja tekevät siitä hienon näköisen. Vanhan lattian ei ole tarkoituskaan olla täydellisen virheetön, joten emme edes harkinneet noiden rakojen kittaamista umpeen (mikä olisi tietysti ollut mahdollista).

Laitetaanpa perään vielä ennen-kuva makuuhuoneesta, niin saadaan jo ensimmäiset muutoskuvat julkaistua. 😀 Kuva on asunnon myynti-ilmoituksesta (Herrainmäki LKV). Makuuhuonehan ei ole vielä valmis tällä hetkellä (esim. listat puuttuvat), mutta saa tästä jo osviittaa. Tuosta ennen-kuvasta näkee muuten hyvin, miten tilava makuuhuone on.

Alla kuva olohuoneesta. Siellä on lattia maalattu vasta kertaalleen. Tuosta kuitenkin näkyy, miten hyvin seinien ja lattian värisävyt sopivat yhteen. Asunnon kaikki värisävyt ovat Tikkurilan 487-liuskalta.

Toinen merkittävä asia remppakohteessa on se, että keittiötoimitus on saapunut! Keittiö tuli tähänkin kohteeseen Esan Levykalusteelta. Heidät voi muuten bongata myös Huvila & Huussi -ohjelman uudelta kaudelta! Tuo sama olohuoneen nurkka on siis tällä hetkellä täynnä keittiökalusteita, siitä kuva alla.

Tämähän tarkoittaa sitä, että keittiötä päästään asentamaan ensi viikolla! Keittiössä on nyt kaikki valmista keittiötä varten, eli seinät on maalattu, pätkä tiiliseinää on otettu esille ja käsitelty (jos jotain kiinnostaa tiiliseinän käsittely, niin siitä löytyy ohjeet täällä) ja lattiakin on maalissa. Tänään täytyy käydä vielä katsomassa, tarviiko lattia vielä yhden maalikerroksen, mutta sen jälkeen päästään asentamaan keittiötä.

Nyt tuleekin sitten nopeasti valmiin näköistä, kun keittiö lähtee rakentumaan. Koitetaan kirjoittaa tänne blogiinkin vähän tiheämmin kuulumisia, kun valmiimpaa alkaa nyt vähitellen tulla 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *