Keitä me olemme

Olemme 40+ pariskunta, joka vaikuttaa Tampereella. Olemme siviilissä siisteissä sisätöissä (Maarit tutkii viruksia ja Iikka on IT-alan tuotantopäällikkö), ja sen vastapainona harrastamme asuntoflippausta. Ostamme remontin tarpeessa olevan asunnon, suunnittelemme ja toteutamme sinne remontin ja myymme asunnon uudelle onnelliselle omistajalle. Eroamme perinteisestä asuntoflippaajasta siinä, että toteutamme remontit laadukkaasti ja trendikkäillä materiaaleilla. Remontit maksavat ehkä hieman enemmän, mutta kokemuksemme mukaan satsaus tulee takaisin myyntihinnassa sekä nopeana myyntiaikana. Asuntomme sijaitsevat aina Tampereen halutuimmilla alueilla.

Strategiamme on suunnitella ja remontoida asuntoja, joihin on helppo ihastua. Asuntojen materiaalit ja värit suunnitellaan huolellisesti kunkin asunnon tunnelmaan sopiviksi, ajankohtaisten trendien mukaisesti. Yhtä lailla sijainnin tulee olla haluttu ja trendikäs.

Tieto, taito, kokemus ja näkemys

Meillä on runsaasti aiempaa kokemusta niin omakotitalon rakentamisesta kuin remontoinnista ja sisustamisesta. Sekä taito että näkemys on karttunut, ja näistä on hyvä ammentaa oppeja flippausprojekteihin. Toki koskaan ei ole valmis ja joka projektista oppii uutta!

Maarit on opiskellut työn ohessa sisustusalan tutkinnon (taideteollisuusalan ammattitutkinto, sisustaja). Taustalla on myös kaupallisen alan tutkinto (tradenomi); ei huono juttu sekään, kun tarkoitus on kuitenkin kaiken hauskuuden ohessa tienatakin tästä vähäsen.

Teemme remonteissamme kaiken suunnittelu- ja toteutustyön itse. Sähkö- ja putkitöihin sekä esim. vedeneristyksiin meillä ei kuitenkaan ole pätevyyttä, joten ne työt hoitaa alan ammattilaiset.

Pysy kuulolla! Näillä sivuilla kerromme flippausprojekteistamme.