Flippaus 8: Kalusteasennuksia

Flippauskohteessa olemme tehneet kalusteasennuksia, eli ohjelmassa on ollut makkarin vaatekaappien sekä keittiön kasausta.

Keittiössä kaapistot ovat jo paikoillaan, ja muutenkin ollaan jo hyvässä vaiheessa. Kohta saadaan laittaa ovet ja etusarjat paikoilleen, ja sitten keittiö näyttääkin jo ihan erilaiselta! Ovien sävyn voi nähdä jo noista ylä- ja alakaappien irtosivusta. Sävy on siis Esan Levykalusteen Kaakao, joka vastaa Tikkurilan värikartan sävyä L487 Kontiainen.

Alla vielä muutama kuva keittiön asennuksesta.

Makkariin laitoimme kolmen metrin pätkän Ikean PAX-kaapistoja. Vielä puuttuu vetimet (ja ovet on vielä säätämättä), muuten on valmista. Näiden kaapistojen lisäksi makkarissa on kolme alkuperäistä tilavaa komeroa, joten toivon mukaan makkarissa on riittävästi säilytystilaa. Todennäköisesti asunnon ostaa yksi henkilö tai pariskunta. Alla muutama kuva vaatekaapeista.

Jatketaan vielä hetki keittiön parissa, ja sen jälkeen on vielä edessä kylppärin pieni pintaremontti. Tällä kertaa kylppäriä ei tarvitse purkaa, saati laajentaa, vaan muutos saadaan aikaan kalusteiden vaihdolla sekä uudella katolla. Kylpyhuone on oikein siistissä kunnossa putkiremontin jäljiltä.

Meillähän ei ole näissä remonteissa ennalta päätettyjä aikatauluja, mutta tällä kertaa asetimme sellaisen tavoitteen, että remontti olisi valmis viimeistään heinäkuun puolivälissä, kun aloitamme kesäloman. Jos ei mitään takapakkeja tule, niin muutaman viikon päästä ollaan valmiita tämän remontin kanssa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *