Flippaus 5: Kylppäri purettu!

Parissa päivässä tapahtui taas paljon näkyvää. Nyt on nimittäin kylppärissä kaikki purkuhommat tehty! Purimme ensin itse kaikki kalusteet sekä kylppärin gyproc-kotelon laattoineen, jonka taakse on piilotettu kylppärin tekniikkaa. Tämän jälkeen annoimme homman suosiolla ammattilaisille. Muistissa on nimittäin toissakesä, jolloin isäntä piikkasi erään flippauskohteen kylppärin laatat ja tasoitteet tiilelle asti pahimpaan helleaikaan. Tähän hommaan ei haluttu itse enää ryhtyä. Toki ammattilaisen palkkaamiseen meni vähän rahaa, mutta siinä säästi niin paljon aikaa, vaivaa, hermoja ja kirosanoja, että satsaus katsottiin kannattavaksi.

Kylppäri näyttää nyt tältä.

Purkuhomman teki jälleen Pirkanmaan Purkutyö Oy ja Jani Koivula, joka oli tuttu kaveri jo edellisen kohteen keittiön välitilan asbestipurusta. Työ tehtiin jälleen viimeisen päälle hienosti ja työmaa jätettiin erittäin siistiin kuntoon. Isot suosittelut Janille!

Aika karun näköisiähän nämä puretut kylppärit varmasti ovat sellaisten mielestä, jotka eivät ole remonttia juuri tehneet. 😀 Noissa alla olevissa kuvissa muuten näkee, millaisia ylläreitä vanhoissa taloissa voi tulla vastaan. Kylppärin ja keittiön välisessä seinässä ei paikoitellen ole tiiliä lainkaan, pelkkä rappaus vaan, joten nyt meillä on muutama kurkistusaukko kaupan päälle. 😀 Eka kuva on kylppärin puolelta, toka keittiön puolelta. Jälkimmäisestä kuvasta näkee, että tuota seinää ei ylipäätään ole muurattu ihan ylös asti, vaan siellä on vähän isompikin kurkistusaukko kylppärin yläpuolella olevaan tilaan.

Tänään kylppäriin tehtiin myös kosteusmittaus teknisen isännöitsijän toimesta ja – ylläri-pylläri – kosteutta EI löytynyt. 😀 Päästään siis jatkamaan suoraan hommia kylppärin kanssa.

Toinen osa-alue, jonka suhteen pitäisi myös aktivoitua, on keittiö! Suunnitelmat ovat vähän eläneet koko ajan ja olen piirtänytkin jo useamman suunnitelman. Lisäksi tilasimme jo mikroaaltouunin, joka ei olekaan ihan perinteisen värinen, ja nyt täytyy sitten miettiä tosi tarkkaan kaapinovien väri. Mutta palataan näihin keittiöasioihin tarkemmin toisella kertaa.

3 ajatusta aiheesta “Flippaus 5: Kylppäri purettu!”

  1. Paluuviite: Flippaus 5: Toinen remppakuukausi takana - Asuntoblogi

  2. Paluuviite: Flippaus 5: Kylppärin muodonmuutos - Asuntoblogi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *