Flippaus 4: Toinen remppakuukausi takana

Nyt ollaan rehkitty tämän projektin kimpussa tasan 2 kuukautta. Katsotaan siis, paljonko tokan remppakuukauden aikana on käytetty projektiin aikaa ja rahaa. Ekan remppakuukauden vastaavat tiedot voi katsoa täältä.

Ekan remppakuukauden aikana työmaalla vietettiin aikaa n. 90 tuntia. Nyt tokan kuukauden aikana tunteja tuli selvästi enemmän, yhteensä n. 120. Viikkoa kohti olemme siis viettäneet remppatyömaalla n. 15 tuntia/hlö. Ekan kuukauden aikana meni remppaamisen lisäksi paljon aikaa kaikenlaiseen suunnitteluun, jota ei nyt tokan kuukauden aikana ollut niin paljon.

Ekan kuukauden aikana rahaa remonttiin käytettiin 4600 euroa. Tällä hetkellä Excel näyttää remppaan kuluneen 10400 euroa. Tokan kuukauden aikana rahaa on siis mennyt n. 6 tuhatta euroa. Suurimman loven tästä vievät keittiökalusteet (kodinkoneet ostettiin jo ekan remppakuukauden aikana eli ne eivät sisälly tähän). Muita isompia menoeriä ovat vaatehuoneen kalusteet sekä keittiön ja vaatehuoneen korkkilattia. Remontin lisäksi on maksettu muitakin pienehköjä kuluja (=tulonhankkimiskulut), joita ovat lähinnä yhtiövastike ja lainan korot. Ekan kukauden aikana näitä tulonhankkimiskuluja tuli huomattavasti enemmän, silloinhan asunnon oston yhteydessä maksettiin myös varainsiirtovero.

Kolmas ( ja toivottavasti viimeinen) kuukausi on siis startannut. Hommia ei ole enää hirveästi tehtävänä. Keittiön asennus loppuun sekä vaatehuoneen kaapistojen asennus olisi vielä itsellä tehtävänä. Ensi viikolle on sovittu parketin hionta ja sävytys. Sen jälkeen vielä listoitus ja muita viimeistelyhommia, ja sitten asunnon saisikin jo myyntiin! 🙂

2 ajatusta aiheesta “Flippaus 4: Toinen remppakuukausi takana”

  1. Aikamoisia tuntimääriä! Tyttäreni löysi tänä kesänä vihdoin oman unelmatonttinsa ja rakentaminen alkaa tulevan kevään aikana. He ovat jo alustavasti kartoittaneet työmaapalveluita. Voi siis olla, että häntä näkee tulevana vuonna harvemmin kuin aiemmin. Noh, pitänee mennä remonttiavuksi.

  2. Paluuviite: Flippaus 4: Asunto valmis! - Asuntoblogi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *