Flippaus 4: Asunto valmis!

Wuhuu, nyt on asunto valmis! ūüėÄ Tosin meill√§ jatkui ep√§onni koneiden kanssa ihan viime metreille saakka. Kodinkoneiden kanssahan meill√§ oli jo aiemmin v√§√§nt√∂√§. Nyt toissap√§iv√§n√§ lauantaina, kun asensimme viimeisi√§ listoja paikoilleen, sirkkeli otti ja hajosi. Se n√§ytti hiipumisen merkkej√§ jo perjantai-iltana, mutta luotimme siihen, ett√§ se kest√§√§ viel√§ lauantain. V√§√§rin! Lauantaina saimme viel√§ pari listaa leikattua, mutta sitten ei auttanut muu kuin toisen meist√§ (=min√§) l√§hte√§ sirkkelikaupoille. Uusi sirkkeli toki l√∂ytyi ja saimme tehty√§ listoitukset loppuun. Mutta v√§h√§n ylim√§√§r√§isi√§ syd√§mentykytyksi√§ t√§m√§ episodi aiheutti. Listoitukset kun oli pakko saada lauantaina valmiiksi, kun sunnuntaina ei voi metel√∂id√§, ja t√§n√§√§n maanantaina oli viel√§ tiedossa v√§h√§n siivousta ja tavaroiden roudaamista. T√§ss√§ vaiheessa samaistuminen australialaiseen The Block -remppasarjaan oli k√§sin kosketeltavissa.

Toin samalla reissulla oikein kunnon rempparuokaa eli hampurilaisateriat. ūüėģ Harvinaista herkkua meid√§n ruokavaliossa, mutta niiden voimalla jaksoi tehd√§ listoitukset loppuun.

Viimeisten roskien mukana l√§htiv√§t my√∂s is√§nn√§n remppavaatteet, jotka eiv√§t tule en√§√§ mukaan seuraavaan projektiin. ūüėČ

Niinhän siinä kävi, että kolmatta remppakuukautta ei päästy loppuun, kun asunto ehti jo valmistua. Kolmatta remppakuukautta kerkesi kulua kolme viikkoa. SInä aikana työpäiviä tuli 18, eli melkein joka päivä oltiin hommissa. Työtunteja tuli yhteensä n. 110. Tämä tarkoittaa vajaata 20 tuntia per hlö per viikko. Aikamoinen tuntimäärä normaalin päivätyön ohessa! Remppatyömaalla vietetyt tuntimäärät ovat siis kasvaneet kuukausi kuukaudelta tämän projektin aikana. Ekan kuukauden työtunnit löytyvät täältä ja toisen kuukauden täältä. Teemme vielä yhteenvedon remppaan käytetyistä tunneista ja rahoista, kunhan tässä vähän pöly laskeutuu.

Huomenna onkin sitten vuorossa kalustus/stailaus ja valokuvat. Kerrotaan siitä sitten vielä tarkemmin erillisessä kirjoituksessa. Sen jälkeen asunnon saakin laittaa myyntiin! Tämä remppa meni kyllä nopeasti!

2 ajatusta aiheesta “Flippaus 4: Asunto valmis!”

  1. Mistä johtuu, että sunnuntaina ei saa metelöidä? Kieltääkö kyseisen taloyhtiön järjestyssäännöt? Hyvältä teidän remontit näyttää!

    1. Kiitos! Kyllä, taloyhtiön puolelta tulee ajankohdat, jolloin remonttia ei saa tehdä. Kaikissa tähän astisissa on ollut sunnuntaisin kiellettyä tehdä äänekästä remonttia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *