Flippaus 4: Myynnissä!

Nyt saatiin asunto myyntiin! Tämän asunnon kohdalla päätimme ottaa ammattilaiset hoitamaan kalustuksen/stailauksen ja valokuvauksen. Kyllä asunto näyttää niin erilaiselta, paljon kodikkaammalta, kun se on kalustettu kuvia ja myyntiä varten. Edelliseen asuntoon roudasimme itse muutamia huonekaluja ja somisteita, mutta kyllä se on niin paljon helpompaa, kun joku muu hoitaa homman. Pitkän (ja välillä rankan) rempan jälkeen tämän ulkoistaa mielellään. Samoin ammattilaisen ottamat valokuvat ovat paljon edustavampia.

Tänään asunnolla kävivät AfterSunset Photographyn stailaaja Reetta ja valokuvaaja Vesku. Tässä muutamia maistiaisia heidän aikaansaannoksistaan. Hienolta näyttää!

Asunto on ollut nyt pari tuntia Etuovessa, ja huomiseksi on jo yksi näyttö sovittuna, ja lisäksi on tullut muutama muukin yhteydenotto. Eiköhän tämäkin asunto aika nopeasti löydä uuden omistajan. 🙂

5 ajatusta aiheesta “Flippaus 4: Myynnissä!”

  1. Hei! Kiitos, olemme itsekin tyytyväisiä. 🙂 Hinta vaihtelee vähän yrityksestä riippuen. Mitä olen hintoja vertaillut, niin se pyörii tuhannen euron molemmin puolin. Hinta riippuu myös siitä, viedäänkö kalusteet heti pois vai jäävätkä ne myynnin ajaksi asuntoon.

 1. Moikka ! Törmäsin tähän blogiin ja huomasin, että olen bongannut myynti-ilmoituksista jo kaksi teidän asuntoa 🙂 teillä on todella hyvä silmä ja kyky tehdä asuntoon ”juju” ja hyvä tunnelma. Upeaa työtä! Jäin miettimään tota liesituuletinta: onko kaappi, johon liesituuletin on integroitu avoin yläpuolelta? Vai pöhiseekö liesituuletin siellä kaapissaan vaan?

  1. Moi!

   Kiitos viestistäsi! 🙂 Kiva kun törmäsit blogiin, ja hauska kuulla, että olet törmännyt myös meidän asuntoihin. 😀

   Hyvä kysymys liesituulettimesta. Kaapissa on aukko vasemmalla puolella olevaan isoon komeroon, jossa on integroituna uuni ja mikro. Ison komeron takaosa on avoin ylös asti, joten sitä kautta pääsee pöhinät pois.

   1. Haha onpa hauska ratkaisu liesituulettimelle ja uunille sekä mikrolle 🙂 ei olisi itsellä käynyt mielessäkään. Hurjasti tsemppiä ja jaksamista uusiin projekteihin, tai itseasiassa juuri niihin hetkiin kun ei jaksaisi yhtään säätää 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *