Flippaus 4: Kaupat sovittu

Tästä asunnosta on nyt kaupat sovittu! Ilmoitus ehti olla Etuovessa 5 päivää. Kauppahintakin oli se mitä haluttiin. Homma meni siis kaikin puolin erinomaisesti!

Kirjoitellaan vielä tarkempaa analyysiä tästä kohteesta vähän myöhemmin. Tässä kohteessa olemme myös laskeneet remppaan käytetyt tunnit, joten nyt voidaan laskea myös tuntihinta tälle uurastukselle. Sitä kun meiltä tosi usein kysytään. Olkaahan siis kuulolla!

2 ajatusta aiheesta “Flippaus 4: Kaupat sovittu”

  1. Linda Euren

    Hei ja kiitos mielenkiintoisesta blogista! Minua kiinnostaisi millä tavalla toteutatte yleensä kauppatapahtuman. Ns. vanhanaikaisesti vai sähköisesti? Varsinkin jos teette kaupat ilman välittäjää niin jos käytätte sähköistä järjestelmää niin onko sen käyttö haastavaa? Tälläinen yksityiskohta kiinnostaa. Kiitos paljon!

    1. Hei, ja kiitos hyvästä kysymyksestä!

      Olemme tähän mennessä tehneet kaikki kaupat ihan perinteisesti pankissa. Kun myymme asunnot ilman välittäjää, silloin ei taida olla edes mahdollista tehdä sähköistä DIAS-kauppaa, koska siihen tarvitaan välittäjä. Asunnot olemme aina sattuneet ostamaan välittäjän kautta, mutta silloinkin kaupat on tehty aina pankissa. Tulevaisuudessa sähköinen asuntokauppa tulee kyllä varmasti ennen pitkää eteen meilläkin. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *