Flippaus 4: Keittiösuunnitelma valmis!

Tässä ei kauaa nokka tuhissut, kun saatiin keittiösuunnitelma valmiiksi! Otimme yhteyttä Gastro Keittiöihin, joka toimitti keittiön myös edelliseen flippausprojektiin. Olin piirtänyt valmiiksi keittiön pohjapiirustuksen sekä naamakuvat molemmista keittiön seinistä. Kaikki oli muuten selvää ja suunnitelmat syntyivät meille totuttuun tapaan nopeasti, mutta mietimme keittiön väriä, olisiko se musta vai valkoinen. Saimme keittiöfirmasta kuvat molemmilla vaihtoehdoilla, ja tämän jälkeen päätös oli helppo tehdä: mustahan se tulisi olemaan. 🙂

Muutkin keittiön materiaalit ovat selvillä: Otamme keittiöön mustat rungot, niin siitä tulee viimeistellymmän näköinen eikä valkoinen runko vilku ovien välistä. Työtaso tulee olemaan vaaleammaksi käsiteltyä tammea. Pidemmän sivun yläkaapeissa on myös puun väriä. Vetimet ovat mustat lankavetimet, niin ne mätsäävät hyvin eteisen kaapistojen vetimiin.

Kodinkoneet, allas ja hana ovat vielä ostamatta ja päättämättä. Ajattelimme katsoa, jos ensi viikolla olisi hyviä Black Friday -tarjouksia ja hyödyntää niitä. Joka tapauksessa kaikki kodinkoneet tulevat olemaan integroituja. Allas ja hana tulevat olemaan mustat. Välitila on vielä mietinnässä, se voisi olla joku mattamusta välitilalevy.

Keittiöön olemme miettineet lattiamateriaaliksi korkkia, jotain vaaleaa sävyä. Muualla asunnossa on tammiparketti, jonka toivottavasti pystyy hiomaan ja sävyttämään vaaleammaksi (tämän tekee ammattilainen). Seiniin joku neutraali, vaalea maalisävy (Tikkurilan Piazza on vahva ennakkosuosikki).

Tässä projektissa palaamme siis hieman yksinkertaisempiin sävyihin ja materiaaleihin. Flippaus 1:ssä oli valkoinen keittiö ja Flippaus 2:ssa musta. Flippaus 3:sta tehtiin huomattavasti trendikkäämpi; keittiö oli sammaleenvihreä, ja asunnossa oli muutenkin vähän enemmän väriä kahden tehosteseinän muodossa. Itse tykkäsimme tästä kolmannesta projektista ja sen lopputuloksesta todella paljon, ja niin tekivät monet ostajaehdokkaatkin. Tämä asunto kuitenkin haki ostajaa vähän pidempään kuin kaksi ensimmäistä ja mietimme, että yksi syy voi olla se, että asunto oli selkeästi trendikkäämpi eikä ehkä niin perinteinen, useampia asunnon etsijöitä miellyttävä kokonaisuus. Tästä kolmannesta projektista on kaupat tulossa nyt parin päivän päästä, ja siitä juttua sitten vähän lisää. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *