Flippaus 7: Keittiötä pukkaa!

Hommat ovat jatkuneet keittiössä. Kaikki rungot on saatu asennettua, ja muutenkin alkaa olla jo aika valmista. Muutama kodinkone on vielä asentamatta, välitila laatoittamatta, osa ovista sekä vetimet laittamatta paikoilleen jne. Laitetaan tähän yleiskuva tilanteesta. Vähän kaaokseltahan tämä tässä vaiheessa vielä näyttää, mutta äkkiä se rupeaa siitä sitten selviämään!

Muutama ovi laitettiin jo paikoilleen, jotta päästiin ihailemaan valmiita pintoja. Tosi hienon näköinen on tämä Esan Levykalusteen Black Velvet -ovi! Sen pinta on samettisen tuntuinen, ja siihen ei pitäisi jäädä sormenjälkiä. Mustissa ovissahan on yleensä se ongelma, että sormenjäljet (ja muu lika) näkyvät helposti. Laitetaan vielä lähikuva ovista, jos tästä näkyisi paremmin niiden mattainen pinta.

Välitilalaatoituksesta puheen ollen, meillähän oli alunperin suunnitelmana laittaa välitilaan samaa laattaa, jota käytimme edellisen kohteen kylppärin lattiassa ja jota jäi jonkun verran yli. Kyseessä oli vaalea heksagoni, joka olisi sopinut hyvin yhteen nyt työn alla olevan keittiön työtason kanssa. Tästä pääsee kurkkaamaan edellisen kohteen kuvia, joissa tuo kylppärin lattiakin vilahtaa.

Mutta niin kuin monesti käy, suunnitelma vaihtui lennosta ja päätimmekin hankkia välitilaan ihan erilaisen laatan. Kyseessä on tosi näyttävän näköinen laatta, jossa on mustan ja tummanharmaan eri sävyjä. Se sopii hyvin yhteen mustan keittiön ja kromin/teräksen väristen yksityiskohtien kanssa.

Tällä hetkellä keittiö on tosiaan vielä aika pahasti kaaoksen vallassa, joten voi olla vaikeaa hahmottaa, miltä kokonaisuus tulee näyttämään sitten, kun kaikki on valmista. Tästä se tosiaan alkaa nyt onneksi nopsaan valmistumaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *