Flippaus 7: Hommat etenevät monella rintamalla

Flippauskohteessa edetään nyt useassa huoneessa yhtä aikaa. Pikkuhiljaa tulee valmiiksi homma jos toinenkin.

Itse olen ollut lähinnä eteisen seinien kimpussa, ja niiden kuntoon saaminen onkin ollut työläs rupeama. Seinissä oli – tuo aina niin ihana! – lasikuitutapetti. Ne voivat olla todella löysässä, niin kuin kävi pari kohdetta taaksepäin. Tai sitten ne ovat saamarin tiukassa. Tämä meni nyt enemmän sinne jälkimmäiseen kategoriaan. Tapetinpoiston jälkeen seiniin jäi vielä tapetista pieniä ”nyppyjä”, joita yritettiin saada ensin pois hiomakoneella. Se ei ollut kovinkaan tehokas tapa, joten loppujen lopuksi raaputin niitä irti lastalla. Kun sain ne suurinpiirtein pois, sekä tasoitettua muita seinissä olleita koloja ja reikiä, maalasin seinät pintamaalilla. Se on hyvä tapa nähdä, onko seinissä vielä hommaa. Ja olihan sitä! Osa nypyistä näkyi vielä, joten katsoin parhaaksi ylitasoittaa seinät vielä lähes kokonaan. Onneksi eteinen ei ole kovin iso tila, muuten seiniin olisi mennyt ikä ja terveys! Seuraavaksi kevyt hionta sekä tasoitettujen kohtien maalaaminen uudelleen pohjamaalilla, ja sitten pääseekin jo pintamaalaamaan! Eteisen seiniin tulee sama sävy kuin olohuoneeseen ja keittiöön, eli Tikkurilan G486 (Myötätuuli).

Keittiössäkin on taas tapahtunut edistystä. Sieltä ei oikeastaan puutu enää muuta kuin välitilan laatoitus, alasokkelit, vähän sähkötöitä sekä kaikenlaisia ”vartin hommia” eli esim. allaskaapin läpivientien tiivistykset, silikoonaukset ja mitä näitä nyt sitten ilmaantuukaan. Laitetaan nyt keittiöstä muutama kuva näytille.

On kyllä tosi tyylikkään näköiset nuo kaapinovet! Niemekkeen irtosivuissa on vielä suojamuovit paikoillaan eli sieltäkin tulee vielä paljastumaan samanlaiset mattamustat pinnat. Liesituuletinkin on nyt paikoillaan. Olipahan taas projekti saada se asennettua. Miten nuo liesituulettimet osaakin olla aina niin kinkkisiä. No hyvin se loppujen lopuksi onnistui! Ja nyt sen osaa tehdä, kun kerran harjoitteli. Harmi vaan, kun ainakin tähän asti on joka kohteeseen laitettu erilainen vehje. 😀

Kylppärissä on nyt kattokoolaukset paikoillaan, ja seuraavaksi siellä pääseekin tekemään kattoa. Eli valmista pintaa on tulossa sinnekin! Tämä remontin loppuvaihe onkin aina mukava, kun remontti alkaa valmistua ihan silmissä.

1 ajatus aiheesta “Flippaus 7: Hommat etenevät monella rintamalla”

  1. Paluuviite: Flippaus 7: Kylppärin rimakaton kimpussa - Asuntoblogi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *