Flippaus 7: Kylppärin rimakaton kimpussa

Niin kuin tuossa pari päivää sitten kirjoiteltiin, hommat jatkuvat nyt monessa huoneessa. Kun edellisessä postauksessa keskityttiin enemmän keittiöön, kerrotaan nyt vuorostaan, miten kylppäri etenee.

Meillä jäi edellisestä remontista yli lämpökäsiteltyä haaparimaa, jota käytimme edellisessä kohteessa sekä kylppärin että erillisen wc:n katossa. Katoista tuli sen verran hienot, että päätimme tehdä samanlaisen katon nyt tähän nykyiseenkin kohteeseen. Tässä vielä kuvaa edellisen kohteen kylppärin katosta.

Joten ei muuta kuin samanlainen katto taas tulille! Kylppärin alaslasketun katon yläpuolelle jää paljon tekniikkaa piiloon, kuten kuvasta näkyy. Kattoon tehtiin ensin koolaukset.

Seuraava vaihe oli kiinnittää kattoon musta suodatinkangas. Se niitattiin kiinni koolauspuihin. Kylppäri on onneksi suorakaiteen muotoinen ja kompaktin kokoinen, joten kangas saatiin kattoon ilman suurempia kommervenkkejä. Tähän väliin, ja alla olevaan kuvaan liittyen, on allekirjoittaneen pakko huomauttaa, että kun isäntä ottaa kuvan sopivasta kulmasta kännykän laajakulmavaihtoehdolla, niin ei kuulkaa tarvi harkita pakaraimplantteja. 😀 Sama pätee kantapäihin. 😀

Sitten päästiinkin asentamaan rimoja. Tarkkaa hommaa, koska emme laita kattolistoja. Rimojen pituudet mitataan siis tarkkaan, jotta jokainen rima tulee samalle etäisyydelle seinistä. Alkua pidemmälle me ei kuitenkaan päästy; tässä oli nimittäin ne rimat, jotka jäivät yli edellisestä rempasta. 😀 Mutta tästä on hyvä jatkaa, kunhan käymme ensin ostamassa lisää rimoja.

Nyt kun nuo muutaman rimat on saatu asennettua, pääsisimme myös toisaalta asentamaan kaapistoja, ne kun tulevat juuri tuolle seinälle, josta rimojen asennus aloitettiin. Loput rimat saadaan hyvin asennettua, vaikka seuraavaksi laitettaisiinkin jo kalusteita paikoilleen. Tähän liittyen siirsimme jo pyykkikoneen kylppärin puolelle. Vanhoissa taloissa on monesti tosi kapeat oviaukot kylppäriin, ja tähänkään kylppäriin ei olisi normaalikokoista pyykkikonetta saatu mahtumaan oviaukosta sisään. Ostimme tähän asuntoon pyykkikoneen, jonka syvyys on vähän normaalia pienempi. Hieman ylimääräistä työtä tämänkin koneen siirto aiheutti, vaikka se oviaukosta mahtuikin sisään. Se täytyi nimittäin nostaa kylppäriin vessanpytyn yli, kun siinä kohdassa oli sen verran kapea väylä, että pyykkikone ei muuten mahtunut. Mutta nytpä se on sitten valmiina uutta asukasta varten! Pyykkikoneen ja kaapiston päälle tulee pitkä, koko seinän pituinen puutaso. Hieno tulee varmasti tästäkin kylppäristä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *