Flippaus 7: Hienohan tästä tulee!

Nyt alkaa olla sellainen fiilis, että tämähän valmistuu kohta! Keittiö on enää viimeistelyjä vaille valmis. Kaikki sähköt on nyt tehty ja välitila laatoitettu, eli enää puuttuu silikoonaukset, alasokkelit ja sitten nuo allaskaapin tiivistykset. Toki sitten loppusuoralla saattaa vielä ilmaantua homma jos toinenkin, mutta pääpiirteissään näin. Tästä tulee tosi tyylikäs ja näyttävä keittiö! Nyt kun kaikki laatikostot on paikoillaan ja myös niemekkeen seinämien suojamuovit irrotettu, tuo kaappien samettinen mattapinta pääsee kunnolla oikeuksiinsa.

Toinen huone, joka on vielä vähän kesken, on kylppäri. Siellä on myös nyt kaikki sähköt valmiina ja kattorimojen asennus on käynnissä. Tosi hieno tulee katosta! Samanlainen katto tuli myös edelliseen kohteeseen, joten sinänsä se ei ollut yllätys, mutta kyllä se vaan aina näyttää yhtä kivalta, kun valmista pintaa tulee näkyviin. Katon jälkeen on edessä vielä kalusteiden asennus, ja sitten pitäisi olla kylppärinkin valmis.

Kylppäriin tuleva tammitaso on myös nyt öljytty. Sen väri tummeni huomattavasti öljyämisen myötä, ja se sopii nyt tosi hyvin yhteen kylppärin rimakaton kanssa.

Kunhan keittiö ja kylppäri on saatu valmiiksi, sitten ei taida ollakaan edessä enää muuta kuin listoitus. Toki niitä kaikenlaisia viimeisiä pikkuhommia vaan jostain kummasta aina ilmaantuu. Niitä sitten pitää vaan tehdä yksitellen pois alta. Mutta ei tässä kaiken kaikkiaan hirveästi enää ole hommaa. Ensi viikolla on muuten tulossa kiinteistönvälittäjä käymään kohteessa. Vaikka asuntomarkkinat ovat olleet vähän huonossa jamassa viime aikoina, meillä on edelleen tarkoituksena myydä tämä asunto, kunhan se valmistuu. Toki meillä on nyt (niin kuin aina) varasuunnitelma. Mutta ensisijainen tavoite on ilman muuta myydä asunto. Ensi viikolla ollaan vähän viisaampia, kun päästään juttelemaan välittäjän kanssa ja saadaan vähän osviittaa, millaista hintaa tästä lähdetään hakemaan. Onneksi saimme ostettua asunnon tosi edulliseen hintaan, niin eiköhän tämän(kin) kanssa ihan hyvin käy, toivotaan niin.

1 ajatus aiheesta “Flippaus 7: Hienohan tästä tulee!”

  1. Paluuviite: Flippaus 7: Loppusuora alkanut - Asuntoblogi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *