Flippaus 7: Loppusuora alkanut

Nyt on remontti jo niin hyvällä mallilla, että voidaan hyvällä omallatunnolla sanoa, että ollaan jo loppusuoralla! Katsotaan ensin kylppärin tilanne. Rimakatto on valmis ja kylppäri on kalustettu. Suihkuseinät on vielä asentamatta. Tänne tulee mustakehyksiset suihkuseinät sekä suihkun ja vessanpytyn että suihkun ja pyykkikoneen väliin, ja ne muodostavat suihkun ympärille ”kopin”. Suihkuseinät ovat keskeltä taittuvat, eli ne saa kätevästi linkkuun seinän vierustoille silloin, kun niille ei ole tarvetta. Toinen juttu, joka vielä puuttuu, on pesualtaan yläpuolelle tuleva peili. Sitä täytyy ruveta seuraavaksi metsästämään.

Kylppäriä on laajennettu alkuperäisestä, jotta sinne saatiin mahtumaan kaikki halutut toiminnot. Se on edelleen aika kompaktin kokoinen, mutta yhtään isompi sen ei tarvitsekaan olla. Laitetaan tähän vielä laajiskalla otettu kuva, josta näkee vähän enemmän. Tuosta katossa olevasta ilmanvaihtoaukosta muuten puuttuu vielä venttiili. Siihen tilattiin musta venttiili, niin se sopii paremmin kattovalaisimien ja suihkun kaveriksi.

Mustia yksityiskohtia on enemmänkin, kuten tämä pyykkikoneen hana, joka upotettiin tasoon pesuallashanan viereen. Pieni yksityiskohta, mutta halusimme panostaa tällaiseen vähän näyttävämpään ratkaisuun. (Kuvanottohetkellä puuttui vielä silikonit tason ympäriltä.)

Muuten asunto alkaa olla aika lailla valmis. Joitain viimeistelyhommia on vielä jäljellä, ja listoitus on vielä vähän vaiheessa. Makuuhuoneeseen on asennettu vaatekaapistot. Asunnossa säästettiin myös alkuperäiset kaapistot, mutta koska säilytystilaa on harvoin liikaa, turvauduimme lisäksi näihin tuttuihin Ikean PAX-kaapistoihin, joita meillä on ollut muutamassa kohteessa jo aiemmin. Tosi onnistunut on muuten tuo makkarin seinien sävy, se on siis Tikkurilan J486.

Keittiöstä ei ole nyt tähän hätään tuoreita kuvia, mutta se on nyt alasokkeleiden kiinnittämistä vaille valmis. Edellisestä postauksesta pääsee näkemään melkein valmiin keittiön.

2 ajatusta aiheesta “Flippaus 7: Loppusuora alkanut”

  1. Uusi kylpyhuone näyttää todella hienolta. Pidän erityisesti tuosta värimaailmasta. Olemme harkinneet myös kylpyhuoneremonttia ja haluaisimme sinne myös kätevän suihkuseinän.

  2. Kiitos selkeästä kuvakertomuksesta. Tyylikästä jälkeä olette saaneet aikaan. Musta sopii beigeen loistavasti. Ja miten nerokasta valita musta ilmastointiventtiili!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *