Flippaus 5: Kivitaso Virosta

Tässä asunnossa halusimme panostaa keittiön työtasoon. Materiaaliksi valikoitui kvartsi, ja päädyimme tilaamaan tason Virosta. Taso on nyt paikoillaan, joten kerrotaanpa hieman kokemuksia asiasta.

Yleensä olemme laittaneet näihin flippausprojektien keittiöihin puutasot, mutta nyt tähän keittiöön halusimme vaihtelun vuoksi kivitason. Keittiöön on tulossa kullan värisiä yksityiskohtia, joten tason materiaaliksi valikoitui Silestonen marmorikuvioinen Calacatta Gold -kvartsitaso. Tässä tasossahan on pikkuisen kullan väriä mukana myös. Olimme lukeneet, että monet ovat tilanneet kivitasoja Virosta edullisemman hinnan ja nopean toimituksen vuoksi. Päädyimme samaan ratkaisuun, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen.

Pyysimme tarjouksen Calacatta Gold -kvartsitasosta kolmelta virolaiselta firmalta. Kaikkien kanssa kommunikointi sujui sähköpostitse sujuvalla suomen kielellä. Kaikkien kolmen tarjous tuli ripeästi ja hinnaltaan ne olivat hyvin lähellä toisiaan (pikkuisen alle 2000 euroa, sis. mittakäynnin ja asennuksen). Yhdeltä firmalta saimme tarjouksen hieman erilaisesta tasosta, koska heillä ei ilmeisesti ollut tuota haluamaamme tasoa valikoimissaan. Valitsimme sitten kahdesta jäljellä olevasta Granimar-nimisen firman.

Kun olimme tehneet tilauksen Granimarille, jo seuraavana iltana kävi kaksi virolaista mittamiestä ottamassa lopulliset mitat tulevasta tasosta! Alustavaan tarjouspyyntöön laitettiin jo toki tason mitta sekä tasoon tehtävät aukot liesitasolle ja altaalle, mutta he tulivat vielä tarkistamaan mitat. Varsin ripeää toimintaa siis! Mittakäynnin jälkeen maksettiin ennakkomaksuna 50 % tason hinnasta, minkä jälkeen he ottivat tason valmistuksen työn alle.

Toimitusajaksi ilmoitettiin 2-3 viikkoa. Tänään, tasan kaksi viikkoa siitä kun tilaus tehtiin, taso tuotiin kohteeseen ja asennettiin paikoilleen. Ei voi muuta kuin toistaa: todella nopeaa toimintaa! Ja taso on millilleen oikean kokoinen ja istui paikoilleen kuin nakutettu. Toki tason teko oli suoraviivainen homma, koska keittiön seinät oli levytetty ja ne olivat suorat. Tasoa ei siis tarvinnut viistää epämääräisen muotoiseksi, vaan se oli ihan suorakulmion muotoinen. Näissä vanhossa taloissa kun ei ole niin sanottua, että seinät olisivat suorat. 😀 Mutta olisi heiltä varmasti onnistunut konstikkaampikin tason muoto, siitä ei ole epäilystäkään.

Tässä vielä muutama nopeasti räpsäisty kuva tasosta. Hieno se kyllä on! Ja sehän pääsee kunnolla oikeuksiinsa sitten, kun keittiö on muutenkin valmis. Nyt pääsemme sitten jatkamaan keittiötäkin eteenpäin. Asentajat laittoivat myös altaan paikoilleen, kun se oli meillä valmiina. Meidän liesitasohan oli mennyt kuljetuksessa rikki ja siitä on vielä reklamaatio kesken, joten sitä he eivät voineet laittaa paikoilleen. Ja nuo keittiön kaapinovet on vielä maalauttamatta uudestaan, nehän olivat harmillisesti väärän väriset.

Tässä näkyy vielä kvartsitason kullan värinen yksityiskohta.

Mutta siis, meidän kokemuksemme oli erittäin hyvä! Tason tilaamista Virosta voimme kyllä varauksetta suositella. Palvelu oli erinomaista, toimitusaika oli nopea, ja kaikki muukin koko prosessissa meni todella hyvin!

3 ajatusta aiheesta “Flippaus 5: Kivitaso Virosta”

  1. Paluuviite: Flippaus 5: Keittiön muodonmuutos - Asuntoblogi

  2. Hei! Hoitiko siis tasoliike lieden, hanan ja altaan asennuksen? Tarviiko niiden asennusta varten sähkäriä ja tai putkimiestä vai pystyvätkö tasoliikkeen asentajat asentamaan itse ne?

    Kiitos artikkelista!

    1. Hei!

      Lieden olisivat kiinnittäneet tasoon, mutta meillä ei siinä vaiheessa ollut sitä vielä. En usko, että olisivat sähkötöitä tehneet, eli liedes asennus olisi jäänyt sitten sähkärille. Altaan he myös kiinnittivät paikoilleen, mutta eivät hanaa. Luulen, että lieden ja altaan kiinnittämisen he tekevät sen takia, että näkevät, että niille tehdyt reiät olivat oikean kokoiset. Siis ihan silikonilla tapahtui kiinnitys. Eihän se toki ole vaikea homma itsellekään, mutta siinä samalla tekivät senkin, kun asensivat tason paikoilleen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *