Flippaus 5: Myyntisuunnitelmia

Uskomatonta mutta totta, nyt ollaan jo siinä vaiheessa remonttia, että olemme miettineet asunnon myyntisuunnitelmaa! Toki tässä on vielä monenlaista pientä puuhastelua ennen sitä, mutta asunto valmistuu nyt aika äkkiä (ja koputamme puuta, ettei mitään takapakkeja enää tähän loppuun tule).

Edelliset neljä kohdetta olemme myyneet itse ilman kiinteistönvälittäjää. Nyt tähän viidenteen kohteeseen päätimme ottaa avuksemme välittäjän. Asunnon myyminen itse on ollut ihan mukavaa puuhaa, mutta toki siitä on pikkuisen vaivannäköä. Mietimme myös sitä, että mahdollisesti hyvä välittäjä uskaltaisi pyytää/voisi saada asunnosta vielä paremman hinnan kuin me itse. Olemme luonnollisesti törmänneet esim. näitä flipattavia asuntoja ostaessamme useisiin välittäjiin, ja joukkoonhan mahtuu hyvin monenlaisia tekijöitä. Meidän valintamme oli hyvin selvä ja pyysimme remontin keskelle visiitille yhden ainoan välittäjän, sen jonka tiesimme osaavan hoitaa homman erinomaisen hyvin. Hän kävikin tänään remppatyömaalla ja teimme suunnitelmia asunnon myyntiin liittyen. Olemme tietysti innoissamme, kun asuntoa rupeaa myymään yksi Tampereen kovimmista välittäjistä. Kertoillaan asiasta lisää vähän tuonnempana, kunhan saadaan virallisesti nimet papereihin.

Mutta siis, asunto alkaa olla hyvällä mallilla jo! Viimeisimpiä hommia on ollut sähkökalusteiden asentaminen. Asuntoon valittiin Schneiderin Exxact-sarjan tuotteet. Ne ovat mielestämme oikein tyylikkäitä ja poikkeavat hieman ihan tavanomaisimmista kalusteista.

Parketti on nyt asennettu kaikkialle asuntoon lukuun ottamatta yhtä kolmasosaa eteisen lattiasta. Ulko-oven edessä on nimittäin jos jonkinlaista rompetta, joka odottaa ulospääsyä asunnosta joko kotiin tai roskiin. 😀 Ja olohuoneesta (kuvassa) puuttu vielä viimeisen, vajaan rivin laudat. Muuten on lattia valmis!

Keittiö ja kylppäri alkavat olla muutamaa pikkujuttua vaille valmiit. Tässä kuva keittiön altaasta ja hanasta, kun niistä täällä ei ole tainnut vielä kuvia ollakaan.

Mitäs vielä puuttuu?

  • Kylppäristä puuttuu katto ja valot. Kattopaneelit on vielä tilaamatta, ne pitääkin laittaa tilaukseen pikimmiten. Kylppäriin tulee kapea puupaneeli, vaaleaa puuta. Kattoon upotetaan muutama valo ja pelikaapin päälle tulee myös jonkinlainen valaistus. Kylppäri muuten valmis!
  • Keittiössä taitaa olla kaikki muu aikalailla valmista, paitsi väärän väriset kaapinovet on vielä maalauttamatta uudestaan. Asia hoituu ensi viikolla, kun maalausfirma hakee ovet ja palauttaa ne uudelleen maalattuina parin-kolmen päivän päästä. Sitten laitetaan ovet ja laatikoiden etusarjat paikoilleen sekä kiinnitetään vetimet. Olisko se sitten siinä? Toki sähkäriä tarvitaan vielä keittiössä, että saadaan kaikki sähköt kuntoon! Ja peijakas, uutta liesitasoa emme ole vielä saaneet! Alkuperäinen liesitaso oli siis mennyt kuljetuksessa(?) rikki ja reklamaatioasia ei ole edennyt vieläkään. Tilasimme sitten ihan eri paikasta uuden liesitason ja sitä vielä odottelemme saapuvaksi. Vielä tuli yksi juttu mieleen keittiöstä: yläkaappien pohjaan tulevat valot ja pistorasiat.
  • Keittiöön vievälle kulkuväylälle jätettiin pätkä tiiliseinää näkyviin. Se pitää vielä putsata ja käsitellä.
  • Asunnon väliovet ovat vielä vaiheessa. Onneksi siellä ei ole kuin kaksi ovea, kylppäriin ja makkariin! Niissä on jonkin verran kittaamista ja hiomista, ja sen jälkeen ne maalataan. Jätämme siis vanhat karmit ja väliovet paikoilleen.
  • Listoitusurakka on vielä oma lukunsa.

Tässäpä ne puuttuvat hommat tuli listattua ihan itseäkin varten. 😀 Jos kaikki siis menee nappiin, ei tässä enää pitäisi kauaa mennä, että saadaan asunto myyntiin.

Muistutellaan vielä, että meidät löytää myös Instagramista: https://www.instagram.com/k2h.asuntoblogi/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *