Flippaus 5: Keittiön purku, Instagram-tili ym. saavutuksia

Tällä viikolla ollaan saatu asioita hyvin eteenpäin remppatyömaalla. Näkyvimpänä saavutuksena oli vanhan keittiön purku ja pois vienti. Keittiö pääsi onnellisesti jatkokäyttöön uuteen kotiin. Vanhojen kaapistojen takaa paljastuu tietenkin kaikenlaisia yllätyksiä, kuten melkein valmiiksi asti muurattu tiiliseinä. 😀 Näiden kanssa täytyy pahkäillä sitten jossain vaiheessa.

Nyt on siis keittiö tyhjä. Ikkunan vieressä on vielä muurattu komero, joka on tarkoitus purkaa pois. Kuten jo aiemmin kerrottiin, keittiösuunnitelma menee uusiksi. Näissä kuvissa näkyy nyt syy siihen. Keittiön viemäri tulee nimittäin seinän läpi naapurin puolelta, joten sitä ei liikutella yhtään, vaan se pysyy niillä sijoillaan. Allaskaappi on siis tällättävä tarkasti paikalleen niin, että viemäri ja vesijohdot tulee kaapin sisälle. Lisäksi kylppärin puolelle menee putki, joten seinän oikeaan reunaan ei voi laittaa tiskikonetta. Täytyy siis piirtää uusi keittiösuunnitelma.

Tuosta muuratun komeron purkamisesta tuli mieleen, että olemme myös miettineet muiden seinänpätkien purkamista. Eteisen ja keittiön seutuvilla on nimittäin tosi sokkeloisesti oviaukkoja ja seinänpätkiä. Tässä luonnos pohjasta, ja varmasti näette, mitä tarkoitan. Keittiö on siis kuvassa oikeassa yläkulmassa. Olemme siis suunnitelleet tuosta sumpusta hieman avarampaa, ja toivottavasti suunnitelman toteuttamiselle ei ole estettä.

Olemme jo purkaneet keittiöön vievän käytävän vasemmalta seinustalta vanhan komeron, ja sieltä paljastui oikein nätti tiiliseinä. Tämä jätetään ilman muuta näkyville.

Muuallakin asunnossa on tapahtunut. Olohuoneen seinistä saimme tapetit pois jo aikaisemmin, ja seinät on nyt kertaalleen tasoitettu ja kohta myös hiottu, joten ne ovat kohta maalauskunnossa. Makuuhuoneen tapetteihin testattiin höyrytyslaitetta, ja viikonlopuksi saamamme lapsi/teinityövoima kehui, että tapetit irtosivat tosi helposti. Tämä oli siis hyvä hankinta!

Ja vielä, viimeisenä ilmoitusluontoisena asiana, että meillä on nyt myös Instagram-tili! Sitä pääsee seuraamaan täältä. Ollaan siis kuulolla sekä täällä blogin että Instagramin puolella!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *