Me Naisten juttu flippauksesta

Meidän flippausharrastuksesta on juttu tämän viikon Me Naiset -lehdessä! Aiemmin minua haastateltiin lehden nettiversioon, ja se oli kuulemma niin suosittu juttu, että oli päätetty tehdä artikkeli myös ihan printtiversioon. Tätä varten minua käytiin myös kuvaamassa meidän nykyisessä remppakohteessa. Kuvia otettiin lukemattomia eri puolilla asuntoa, ja tässä makkarin oviaukossa otettu kuva päätyi sitten lehteenkin.

Mikäli asuntoflippaus kiinnostaa, juttu kannattaa lukea. Ihan kaikillehan tätä hommaa ei voi ihan varauksetta suositella, ja riskejäkin tässä tietysti on. Mutta mukavaa (ja tuottoisaa) hommaa kaiken kaikkiaan!

Jotta totuus ei unohtuisi, tältä asuntoflippaaja yleensä näyttää. 😀 Tukka ei ole yhtäkkiä harmaantunut, vaan tuli pyyhkäistyä poninhännällä juuri maalattua seinää pienessä vaatekomerossa.

Remonttikin etenee. Kylppäristä on nyt vanhat kalusteet purettu ja viikonlopun aikana asennetaan uusia. Loppujen lattioiden maalaus jatkuu sekin. Kohta aletaan olla jo kovasti voiton puolella siis. Olemme myös ruvenneet etsimään jo uutta kohdetta. Jos sellainen löytyisi tässä kohtapuoliin, niin pääsisi sitten aloittamaan uutta remonttia heti putkeen. No, toisaalta ei pieni taukokaan haittaisi. 😀 Katsotaan, miten asiat etenevät.

1 ajatus aiheesta “Me Naisten juttu flippauksesta”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *