Flippaus 3: Makkari listoja vaille valmis, kylppärikin etenee

Taas on yksi huone valmistunut! Makkarin lautalattia on nyt saatu maalattua, eli sieltä ei enää puutu kuin listat ja muut viimeistelyt. Betolux Akvaa meni makkarin lattiaan kolme kerrosta. Ja kuvat piti tietysti taas napata lattiasta heti maalauksen jälkeen. 😀 Kuivuttuaan lattia on ihan eri näköinen. Aika työlästä hommaa on tämä lattioiden maalaus, ja vähän yksitoikkoiseksihan tämä myös jo käy. Maali myös haisee aika voimakkaasti, vaikka onkin vesiohenteisesta tuotteesta kyse.

Makkari on valtavan kokoinen, yli 20 neliötä. Näistä itse otetuista kuvista, joissa on nyt lattia (tai joku muu yksityiskohta) pääosassa, ei tule huoneen koko niin hyvin esille. Valmiista huoneesta otetaan sitten tietysti hyvät kuvat ennen myyntiä. Tässä vielä ennen-kuva asunnon myynti-ilmoituksesta, jossa huoneen kokokin tulee ehkä paremmin esille. On se kyllä muuttunut ihan eri näköiseksi remontin myötä!

Tosiaan, nyt ollaan jo siinä vaiheessa, että päästään listoitushommiin. Olohuoneen lattia on vielä maalaamatta ja kylpyhuoneessa osa uusista kalusteista on vielä asentamatta, mutta muuten kaikki isot hommat alkaa olla tehty. Kylppärihän tässä asunnossa oli jo valmiiksi siistissä kunnossa (putkiremontin yhteydessä remontoitu muutama vuosi sitten), mutta vaihdamme sinne kaikki uudet kalusteet, hanat ym. Tällä hetkellä se näyttää vähän karulta, mutta hieno siitä tulee! 🙂 Vanha pesuallas kannattaa luonnollisesti säilyttää viimeiseen asti, koska tiedossa on vielä maalisutien pesua ja muuta likaista hommaa.

Tämän illan projektina on vielä listojen tilaus. Tänään laskimme listamenekin, ja näistä hieroglyfeistä täytyisi nyt saada sen verran tolkkua, että saadaan tilattua työmaalle oikea määrä oikeanlaista tavaraa. 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *