Flippaus 7: Tauko ohi – takaisin raksalle

Hupsista keikkaa! Meidän tauko venähtikin vähän pidemmäksi kuin ensin ajateltiin. Kuukauden verran pysyimme pois remppatyömaalta. Tauko teki hyvää, ja nyt tänään, kun olimme lähdössä remppaamaan, tuntuikin äkkiseltään aika oudolta. Niin ne tauon alkupäivien vieroitusoireetkin vaan hävisivät. 😀 No eiköhän tähänkin taas totu!

Taukomme aikana asunnon kylppäri on valmistunut siihen pisteeseen kuin pitikin, eli laatoitukset ovat nyt valmiit. Kuvat eivät tee ollenkaan oikeutta laatoille, ja kylppäristä oli jotenkin tosi vaikeaa saada hyviä kuvia, ja valokin oli huono. Laitetaan nyt pari kuvaa malliksi kuitenkin. Kyseessä on siis Pukkilan Stone Age -sarja värissä Greige.

Seuraavaksi odottelemme paikalle putkaria, ja sen jälkeen pääsemme rakentelemaan kattoa ja kalustamaan kylppäriä. Muualla asunnossa jatkamme keittiön kimpussa, eli siellä on ollut ohjelmassa seinien ja katon tasoitusta sekä yhden seinän (joka rakennettiin uusiksi keittiön ja kylppärin väliin) levytystä. Tämä remontti on mennyt yllättävän nopeasti. Itse olemme nyt tehneet remonttia kaksi kuukautta (kun tämä kuukauden tauko miinustetaan kokonaisajasta). Ilman remppataukoa asunto alkaisi varmasti olla jo ihan eri näköinen. Mutta oli kyllä kivaa huilata välillä. 🙂

Nyt kun remppa taas jatkuu, blogiakin päivitetään useammin. Nyt alkaa olla remontissa ne mukavat vaiheet käsillä, kun valmista pintaa syntyy. Pysykäähän siis kuulolla!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *