Flippaus 7: Lattian asennus aloitettu

Kaupallinen yhteistyö: Vinyylilattiakauppa

Tähän asuntoon valikoitui lattiaksi vinyylilankku. Vinyylilattiaa emme olekaan aiemmin mihinkään kohteeseen asentaneet, joten mielenkiinnolla tutustuimme tähän vaihtoehtoon. Tilasimme Vinyylilattiakaupasta mallipalat potentiaalisimmista lattioista. Päädyimme 3D-SilentTECH-lattiaan sävyssä Laituri, joka on viileä harmaan sävy. Lattian asennus aloitettiin makkarista. Teemme siis ensin yhden huoneen valmiiksi ja suojaamme lattian. Tämän jälkeen voimme varastoida remontissa tarvittavat työkalut ja materiaalit yhteen huoneeseen, jolloin ne ovat pois tieltä, kun remontti jatkuu muualla asunnossa.

Lattian asennusta on tosiaan päästy nyt aloittamaan, eli puolet makkarin lattiasta on valmiina. Asennus sujuu joutuisasti, kun parista ekasta rivistä selvittiin. Ennestään tuntemattomien lattioiden asennuksessa käy aina niin, että vaatii pari riviä, ennen kuin tekniikka selviää. Sen jälkeen lattiaa tulee nopeasti. Makkarin seinät on maalattu Tikkurilan sävyllä J486, ja lattia sopii sen kanssa oikein hyvin yhteen. Muualle asuntoon tulee vaaleampi sävy G486 (Myötätuuli).

Toisaalla asunnossa suunniteltiin tänään kylppärin ja keittiön väliin rakennettavan seinän paikkaa. Samalla piirreltiin keittiön seinään kaapistojen paikkoja, jotta varmistetaan vielä kerran, että kaapistot varmasti mahtuvat niille varattuun tilaan. Keittiöhän alkaa näyttää jo aika valmiilta, eikö? 😀 Totta puhuen, kun näitä remontteja on jo muutaman tehnyt, niin oppii kyllä aika hyvin hahmottamaan ja kuvittelemaan valmiin keittiön paikoilleen. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *