Flippaus 5: Keittiön väliaikainen vesipiste

Niin kuin oli aiemmin puhetta, suunnitelma on sellainen, että ekana puretaan (ja rakennetaan) kylppäri, ja sen jälkeen alkaa keittiön asennus. Tätä varten halusimme keittiöön väliaikaisen vesipisteen, jotta asunnossa olisi koko ajan vettä saatavilla.

Tadaa. 😀 Ostimme Torin kautta edullisen tiskialtaan, joka oli jo valmiiksi tasossa kiinni. Tälle systeemille rakensimme jalat vanhasta ovenkarmista ja hanaksi laitettiin kylppäristä irrotettu hana. Aika komia laitos! 😀

Makkarista on tulossa juttua lähipäivinä. Siellä on nyt kaikki seinät maalattu. Makkariin tulikin vähän väriä, eli yksi seinä maalattiin aika tummalla sävyllä. Seuraavaksi sinne ruvetaan asentamaan parkettia. Sitten makkari onkin listoja vaille valmis, ja voimme siirtää sinne työkalut, materiaalit ym., etteivät ne ole seinien purun ja muun remontin tiellä.

3 ajatusta aiheesta “Flippaus 5: Keittiön väliaikainen vesipiste”

  1. Teillä on siellä hyvää energiaa, kun rakentelette ylimääräisiä rakennelmia. Yes!😄

  2. Hei, kiitos mielenkiintoisesta remontti kirjoituksestasi. On kyllä erittäin kekseliäs tuo väliaikainen vesipisteenne. Ystävämme ovat myös remontoineet vanhaa puutaloa viime vuodesta lähtien. Heillä alkaa olla remontti jo siinä vaiheessa, että keittiön asennus voi alkaa ja he hihkuvat riemusta, etenkin, kun astianpesukoneen asennus on tilattu.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *