Flippaus 5: Hei, makkari saatiin valmiiksi!

Nyt on makkarissa valmista pintaa! Tänään saatiin parketin asennus loppuun. Hommaan meni yhteensä nelisen tuntia, eli tosi nopeasti saatiin parketti paikolleen. Kyseessä on leveälankkuinen tammiparketti, joka on kevyesti vaalennettu. Parketti on jonkin verran eläväisen näköinen eli siinä on myös oksankohtia. Jostain syystä lattiasta on vaikea saada onnistuneita kuvia, ja livenä se onkin huomattavasti rauhallisemman näköinen kuin kuvissa.

Kuten jo tuosta ylhäällä olevasta kuvasta huomaa, myös makkarin seinät ovat saaneet pintamaalin. Muualle asuntoon maalataan vaalean greigen sävyiset seinät, mutta makkariin haluttiin vähän väriä. Tumman seinän sävy on Tikkurilan M499 (Mantteli) ja vaaleat seinät ovat sävyä G499.

Mutta jotta totuus ei unohtuisi, niin muualla asunnossahan vallitsee tällä hetkellä täysi kaaos. 😀 Kylppäriä puretaan parhaillaan, ja väliseinät puretaan ensi viikolla. Makkari tehtiin tarkoituksella valmiiksi jo nyt, jotta meillä on yksi huone, jossa voidaan säilyttää tavaroita. Parketti täytyy tietysti suojata hyvin. Seinänpurun ajaksi on tarkoitus siirtää kaikki tavarat makkariin, jotta sen voi eristää ja suojata pölyltä, jota tulee tietysti riittämään. Seuraavaksi on siis vuorossa siivousta ja tavaroiden roudausta makkariin. Sitten tämä kaaos helpottaa jo jonkin verran. Kylppärin purkamisesta on tullut lisää jätetttä, joten täytyy järjestää toinenkin kaatopaikkakuorma vielä. Ja kunhan väliseinien purku on tehty ensi viikolla, niin sitten alkavat olla sotkuisimmat hommat tehtynä ja päästään tekemään valmista pintaa muuallekin asuntoon.

Tänään meitä muuten odotti melkoinen yllätys remppatyömaalla! 😀 😀 Olimme jättäneet parvekkeen oven yöksi auki, ja kämpässä meitä odotti kaksi pulua! Todistusaineistoa videon muodossa löytyy Instagramin puolelta: https://www.instagram.com/p/CN7lNt3AMic/. Käykäähän ihmettelemässä! 😀

1 ajatus aiheesta “Flippaus 5: Hei, makkari saatiin valmiiksi!”

  1. Hyvin sopii yhteen teidän parketti- ja seinämaalisävyvalinnat. Ystäväni hankki tammisen erikoisparketin asennettuna vastikään remonttinsa yhteydessä, siitä tuli myös todella kaunis. Täytyypä heillekin vinkata tämä Tikkurilan M499 sävy, jota te käytitte seinämaalina. Tuo sävy voisi sopia heidänkin sisustukseen erinomaisen hyvin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *