Flippaus 5: Ennen ja jälkeen

Seuraavan kohteen remonttia odotellessa voitaisiin vielä kerrata ennen- ja jälkeen-kuvien avulla, mitä tässä 5. kohteessa on tapahtunut. Koko asuntohan remontoitiin lattiasta kattoon ja muutama väliseinäkin kaadettiin. Koko remontti on käyty läpi tässä blogissa, joten tarkemmin vaiheet ja materiaalit selviävät selaamalla vanhempia postauksia.

Keräsimme tähän välittäjien ottamia kuvia asunnon myynti-ilmoituksista (ostaessamme asunnon välittäjänä oli Huoneistokeskus ja myydessämme Bo LKV, kuvat ovat siis heidän ottamiaan). Ihan samoista kohdista ei tietenkään ollut kaikkia kuvia, mutta eiköhän näistä jotain osviittaa saa. Lopputulos on oikein onnistunut ja muutoksen kyllä huomaa, vai mitäpä tuumaatte?

Keittiö ennen remonttia.

Keittiö remontin jälkeen.

Kylppäri ennen ja jälkeen remontin.

Sitten kuvat makkarista.

Olohuone ennen remonttia.

Olohuone remontin jälkeen.

Asunnosta purettiin tosiaan väliseiniä ja se muutti asuntoa ihan radikaalisti. Laitetaan tähän siis vielä muutama kuva ennen ja jälkeen seinien purun. Tässä on vielä huomattavampi ero ennen- ja jälkeen-kuvilla, koska ennen-kuvat ovat meidän itse ottamiamme. Niissä siis paljastuu asunnon todellinen kunto koko komeudessaan. Ensin kuvat olohuoneesta keittiöön päin

Sitten kuvat keittiöstä olohuoneeseen päin. Kuvat on otettu suunnilleen samasta paikasta, kuvakulma on vaan pikkuisen eri. Tuo ennen-kuva onkin hyvä, kun siinä on ennen olohuonetta seinä vastassa. 😀 Nyt keittiöstä on näkymä parvekkeelle asti, eli asunto avartui tosi paljon.

Laitetaan tähän vielä selvyyden vuoksi pohjakuvat ennen ja jälkeen. Niistä on ehkä helpompi hahmottaa, mitä seiniä on kaadettu. Seinien kaato olikin ehdottomasti yksi parhaimpia ratkaisuja tässä remontissa! Lisää seinien kaadosta voi lukea täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *