Flippaus 4: Raavintaa

Tapettishow jatkuu. Makkari on jo hyvällä mallilla ja olohuonekin jo pitkällä. Seinien raavinnan ohessa kävimme ihastelemassa maisemia taloyhtiön kattoterassilta. Hyvät on näkymät!

Olohuoneessa oli tosi hienot tapetit, ja meillä onkin ollut mielessä, että olisi kiva jättää tapetti jollekin seinällä. Välillä olimme sitä mieltä, että kaikki tapetit täytyy irrottaa, mutta nyt näyttää siltä, että ehkä yhden seinänpätkän voisikin jättää tapetille. Rupesin sitten tietysti suunnittelemaan olohuoneen muiden seinien sävyjä, jotta ne saataisiin mätsäämään tapetin kanssa. Näistä värilastuista löytyy kivoja vaaleita sävyjä.

Tässä tänään otettuja kuvia remppatyömaalta. Kuvissa olohuone ja makkari.

Nyt me ollaan kuulkaa ruvettu pitämään kirjaa remppaan käytetyistä tunneista. 😀 Meiltä on monesti kysytty, miten kauan aikaa yhden asunnon remontoimiseen menee. Nyt meillä on asunnon ulko-ovessa lista, johon tunnit merkataan. Nyt täytyy sitten heti huomauttaa, että tähän koko prosessiin menee sitten paaaaljon enemmän tunteja kuin nuo remontoinnin parissa vietetyt. Aikaa menee kaikenlaiseen suunnitteluun, materiaalien vertailuun, tavaroiden tilaamiseen, rautakaupoissa juoksemiseen jne. Mutta nyt tulee ainakin remppatunnit merkattua.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *