Flippaus 4: Kahden viikon päästä myyntiin!

Tämän asunnon remontti on mennyt tosi kivuttomasti ja mukavasti. Remppaa on tehty vasta pikkuisen yli 2 kuukautta, ja loppu häämöttää jo! Olemme nyt sopineet asunnon kalustuksen/stailauksen ja valokuvauksen tasan kahden viikon päähän. Tähän asuntoon päätimme ottaa nyt ammattilaisten tekemän loppusilauksen. Mutta ennen kuin päästään sinne kahden viikon päähän, paljon asioita on vielä tapahtumassa.

Asunnon keittiö näyttää nyt tällä hetkellä tältä, kuvia siitä alla. Kaapistot on (yhtä lukuun ottamatta) asennettu, työtasot ja välitilalevyt ovat paikoillaan, samoin allas ja hana. Tiskikone on jo integoitu, jääkaappi-pakastin on jo paikoillaan ja odottaa vielä integrointia. Mikroaaltouuni on paikoillaan. Saimme vetimet jälkitoimituksena vasta eilen, joten ne puuttuvat vielä tiskikoneen etulevyä lukuun otamatta. Alasokkelit ovat vielä asentamatta. Uuni tuli tänään (odottaa paketissaan keittiön lattialla), liesitaso tulee viikon päästä.

Liesituulettimen kanssa meillä on ollut vähän häslinkiä. Tilasimme ensin mustan, yläkaapin pohjaan integroitavan liesituulettimen, mutta siinä tuntui toimitus vaan viivästyvän, joten meidän piti tilata lennosta uusi liesituuletin. Sekin on musta ja yläkaapin pohjaan integroitava, ja tämä uusi on – onni onnettomuudessa – vielä hienomman näköinen (ja tietysti kalliimpi) ja toimii liikeohjauksella. Tätä uutta liesituuletinta emme ole vielä saaneet, ja sitä odotamme nyt saapuvaksi tämän viikon aikana. Sen takia tuo yksi yläkaappi on vielä asentamatta. Tuo yläkaappi on nyt itse asiassa meillä kotona, ja kunhan liesituuletin tulee (se tilattiin kotiosoitteeseen), teemme tuon liesituuletin-yläkaappikompleksin valmiiksi kotona ja viemme sitten kohteeseen. Remppatyömaalle meillä ei nimittäin ole nyt muutamaan päivään asiaa.

Tällä viikolla remppatyömaalla tapahtuu nimittäin vielä iso homma. Asunnon parketit tulee ammattilainen hiomaan ja sävyttämään. Työn on tarkoitus valmistua loppuviikon aikana, joten me emme tietenkään saa mennä siellä nyt käymään. Parkettilattia on eteisessä, olohuoneessa ja makuuhuoneessa. Tässä pari ennen-kuvaa (ensin olkkari, toisessa kuvassa makkari). Jälkeen-kuvia on siis luvassa loppuviikosta.

Lattian käsittelyn jälkeen meillä on tiedossa vielä listoitushommat. Listat on myös jo tilattu, ja niidenkin pitäisi tulla tällä viikolla. Sitten on tosiaan vielä keittiössä tehtävänä viimeistelyhommia. Sähkäri on tulossa viikon päästä käväisemaan vielä viimeisen kerran, kun kaikki kodinkoneet on saatu paikalle. Myös remontin valvoja täytyy vielä pyytää työmaalle tekemään loppukatselmus. Putkari meillä kävikin jo viikonloppuna. Sittenpä kaikki alkaa toivottavasti olla valmista. Ikkunat täytyy vielä pestä jossain välissä, ja muutenkin siivota asunto. Mutta nyt me otetaan rennosti muutama päivä (ja odotetaan kuumeisesti, että kaikki luvatut tavarat tulevat!), ja lauantaina toivottavasti päästään taas asunnolle hommiin!

1 ajatus aiheesta “Flippaus 4: Kahden viikon päästä myyntiin!”

  1. Paluuviite: Flippaus 4: Viikon päästä myyntiin - Asuntoblogi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *