Flippaus 3: Eteinen

Eteinenkin on nyt saatu valmiiksi! Toki kaikki listat vielä puuttuu ja noita sähköjohtoja roikkuu vielä siellä sun täällä. Mutta kaikki pinnat on nyt valmiit. Tässä kuva nykyhetkestä sekä alkutilanteesta.

Mitä tehtiin: Eteisen kattoa laskettiin hieman ja se levytettiin, kattoon upotettiin valot ja se maalattiin valkoiseksi. Vaatekaapit purettiin ja syvennykseen asennettiin Dyyni-paneeli. Samaa paneelia on myös olohuoneen ja keittiön katossa. Muut seinät maalattiin Tikkurilan sävyllä H495 (Harso). Kylppärin ovi on kunnostettu ja maalattu. Vedin puuttuu vielä; täytyy löytää jotkut hienot, tyyliin sopivat vetimet kylppärin ja makkarin oviin.

Eteisestä, kuten muualtakin asunnosta, paljastui alkuperäinen lautalattia muutaman puretun lattiakerroksen alta. Eteinen oli nyt ensimmäinen tila, jossa vanha lattia päästiin maalaamaan valkoiseksi. (Keittiöönhän jouduttiin vaihtamaan uusi lautalattia, joka sekin maalattiin valkoiseksi). Emme kunnostaneet eteisen lattiaa ”pilalle”, vaan siihen haluttiin jättää elämisen patina sekä lattialautojen välissä olevat raot. Eteisen lattiaan meni loppujen lopuksi neljä kerrosta Betolux Akvaa (samoin kuin keittiön puuvalmiiseen lautaan). Ei ole siis hätäistä hommaa lattioidenkaan maalaaminen! Kaikesta vaivasta huolimatta tämä kannattaa ehdottomasti tehdä. Kyllä vanha lautalattia tuo asuntoon aivan omanlaisensa tunnelman. 🙂

Remppa valmistuu nyt ihan hyvää vauhtia huone kerrallaan. Makkari on myös hyvällä mallilla. Toki siellä sun täällä on kaikenlaista pikku näpertelyä vielä tiedossa, että ei hommat ihan äkkiä lopu! Makkarin pariovien kimpussa ollaan myös oltu, laitellaan niistä vielä erikseen juttua. Niin, ja kylppäriähän me ei olla vielä edes aloitettu! Onneksi tässä asunnossa päästään helpolla, kun koko kylppäriä ei tarvitse rempata. Putkiremontti on ollut muutama vuosi sitten, ja nyt päästään pelkällä kalusteiden yms. vaihdolla. Kaikki kylpyhuoneen kalusteetkin on jo ostettu ja odottamassa remppatyömaalla sopivaa asennushetkeä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *