Flippaus: Pankkipalaveri

Vaihdoimme pankkia kolmisen vuotta sitten. Syynä tähän oli totaalinen kypsyminen silloiseen pankkiimme, ja ennen kaikkea henkilökohtaisen palvelun puute. Niinpä vaihdoimme pankkia, ja nykyinen pankkimme on Aktia. Saimme Aktiasta yhteyshenkilöksemme Stellan, jonka kanssa hommat ovat sujuneet aivan ensiluokkaisesti. On tosi mukavaa, kun pankissa on oma yhteyshenkilö, johon saa nopeasti yhteyden niin sähköpostilla kuin puhelimellakin.

Aloitimme myös tämän asuntoflippauksen samaan aikaan kuin vaihdoimme Aktiaan, ja Stella on ollut tosi innoissaan näistä meidän projekteista. Hän kävi myös kesällä katsomassa uusimpaa kohdettamme, kun remontti oli siellä vielä kesken. Otamme kohteiden ostoon rahoituksen pankista, ja remontit maksamme omilla rahoillamme. Pankissa siis tiedetään hyvin tämä meidän harrastuksemme eikä lainan saannissa ole vaikeuksia. Hyviä flippauskohteitahan on harvassa ja kun sellainen löytyy, ratkaisut on tehtävä nopeasti. Jos siinä vaiheessa täytyy ruveta neuvottelemaan lainasta, ollaan jo pahasti myöhässä.

Nyt Stella on jäämässä opintovapaalle ja meillä tuli tietysti vähän hätä käteen, miten hommat jatkossa sujuvat ja kenen kanssa me nyt asioimme. Saimme uudeksi yhteyshenkilöksemme Antin, ja pidimmekin tällä viikolla palaverin yhdessä Stellan ja Antin kanssa. Juttelimme mukavia ja samalla kerroimme Antille taustoistamme ja suunnitelmistamme. Anttikin suhtautui hommaan oikein hyvin, kun on asuntosijoittaja itsekin. Nyt on siis luottavainen mieli, että asiat hoituvat kyllä jatkossakin yhtä sujuvasti kuin tähänkin asti. 🙂 Oikein lämmin suositus lähtee siis meiltä Aktialle, ainakin Tampereen konttorille!

Nyt olemmekin olleet vajaa kaksi viikkoa ilman remonttia, kun viimeisin kohde valmistui. Vapaa-aikaa on tietysti enemmän, ja ainakaan vielä ei ole sellainen olo, että olisi pakko löytää heti uusi remppaprojekti. Tänään kävimme parin tunnin lenkin läheisellä Kaupin ulkoilualueella ja saimme ihan kivan herkkutattisaaliin!

Tosiaan, miedän viimeisin flippauskohde on nyt ollut hetken myynnissä. Myynti-ilmoituksen pääsee näkemään alta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *