Flippaus 4: Keittiö saapui!

Remppa etenee hyvin ja tänään saapuivat keittiön kalusteet! Melkoinen läjähän sitä tavaraa tulee, vaikkei hirveän isosta keittiöstä ole kyse. Kummasti ne kaikki kalusteet kuitenkin löytävät paikkansa, ja asennuksen jälkeen sitä tavaraa ei niin paljon enää näytä olevankaan.

Kalusteet tulivat jälleen Gastro Keittiöiltä valmiiksi kasattuina. Rungoissa oli jo laatikostotkin valmiina. Tämä nopeuttaa keittiön asentamista huomattavasti!

Ainoastaan kaappien jalat täytyy pyöräyttää itse paikoilleen. Vastinkappaleet ovat jo valmiiksi paikoillaan kaappien pohjassa.

Rupesimme jo tänään mallailemaan kaappeja paikoilleen.

Allaskaapin asennus on aina oma projektinsa. Sen sisään tulee paljon tavaraa, mm. viemäri ja vesiputket sekä tiskikoneen sisään tuleva vesi sekä poistoletku, joita kaikkia varten täytyy tehdä kaappiin läpivientejä. Huomasimme, että viemäröinti keittiöön tulee niin, että se sattuu keskelle allaskaappia, jolloin laatikostot eivät mahdu menemään kiinni. Täytyy siis tehdä lisää mutkia viemäriputkeen, että se saadaan tulemaan oikeaan kohtaan kaapin pohjaan.

Nyt sitten vietämmekin seuraavat päivät (tai viikot) keittiön kimpussa. Toki me pidetään joululomaakin – jos maltetaan. 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *