Flippaus 3: Keittiön mallennusta

Nyt ollaan päästy siihen pisteeseen, että pääsimme vähän testaamaan, miten keittiön alakaapit asettuvat paikoilleen. Olohuoneen ja keittiön kattojen koolaukset (kattopaneelia varten) on nyt asennettu. Muutimme hieman järjestystä niin, että asennammekin seuraavaksi keittiön alakaapit. Tämä siitä syystä, että pääsemme mittaamaan työtasojen lopulliset mitat vasta alakaappien asennuksen jälkeen, ja haluamme työtasot piakkoin tilaukseen, etteivät hommat viivästy sen takia. Kattopaneelit olisi toki helpompi asentaa ennen keittiön alakaappeja, mutta eikähän me paneelit saada kattoon näinkin!

Nyt onkin kiva juttu, että keittiön kaapistot tulivat valmiiksi kasattuina! Säästää monelta kirosanalta, kun yksi työvaihe jää välistä. 😀 Täytyy kyllä jatkossakin ottaa kaapistot kasattuina.

Olohuoneessa ja keittiössä on nyt myös kaikki seinät maalattu. Olohuoneen tehosteseinä on samaa sävyä (Tikkurila X495) kuin keittiön kaapinovet. Muut olohuoneen seinät maalasin turvallisella Tikkurilan Valkoisella. Keittiön seinät on maalattu sävyllä G495, joka on samalta Tikkurilan värivuihkan liuskalta kuin kaapinovet ja olohuoneen tehosteseinä, mutta se on siis huomattavasti vaaleampi sävy.

Kylläpäs tämä keittiö onkin kokenut melkoisen muodonmuutoksen jo tässä vaiheessa!

Koolauksetkin on tosiaan nyt saatu pientä viimeistelyä vaille keittiön ja olohuoneen kattoon. Puuh, tämä oli aika työläs ja hikinen työvaihe, mutta nyt sekin on tehty.

Kunhan nämä juhannuspyhät loppuvat, niin ensi viikolla tapahtuukin taas paljon näkyviä juttuja. Pääsemme asentamaan keittiön alakaapit paikoilleen, ja myös tilaamamme kattopaneelit saapuvat työmaalle ensi viikolla.

2 ajatusta aiheesta “Flippaus 3: Keittiön mallennusta”

  1. No on kyllä melkoinen muutos tapahtunut jo nyt! Hyvältä näyttää ja mielenkiinnolla jään odottamaan lopputulosta.
    Ystäväni omakotitalossa on myös remontti meneillään ja käsittääkseni hiekkapuhallusta tehdään paraikaa vanhojen pintojen siistimiseksi. Kiva seurata vierestä, minkälainen tästäkin lopulta tulee.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *